فلوریت fluorite ontent="never">

Your Ads Here 940x140 Pixel - http://mining-engineering.loxblog.ir
Your Ads Here 468x60 Pixel - http://mining-engineering.loxblog.ir
Your Ads Here 468x60 Pixel - http://mining-engineering.loxblog.ir
?
آخرین مطالب سایت مهندسی معدن

Your Ads Here 468x60 Pixel - http://mining-engineering.loxblog.ir
تبلیغات
تبلیغات
سخنی با فراق بال



به وبلاگ من خوش آمدید. این وبلاگ مخصوص دانشجویاان رشته معدن می باشد که از اینجا به همه آنها سلام عرض می کنم چرا که به آنان کمی کم لطفی شده است. در صورتی موارد مورد نظر شما نبود آن را ارسال کنید تا برای شما ارسال کنم. اگر مطلبی داشتید آن را ایمیل کنید تا با نام خودتان در وبلاگ انتشار یابد تا همه استفاده کنند با تشکر
علیرضا رستگار


موضوعات
لینکدونی
آرشیو ماهانه
آمار سایت
افراد آنلاین :




تماس با ما

آمار وبلاگ:

بازدید امروز : 80
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 81
بازدید ماه : 981
بازدید کل : 64416
تعداد مطالب : 538
تعداد نظرات : 146
تعداد آنلاین : 1

خبرنامه وبلاگ:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید


تبلیغات
Ads

تبلیغات

فلوریت fluorite



فلوریت fluorite

ساختار کلرید سزیم شامل کاتیون هایی است که برای قرارگیری در مکان‌های بین‌نشین هشت وجهی (اکتاهدرال) بسیار بزرگ می‌باشند.در این ساختار کاتیون‌ها در مرکز مکعب ساده و آنیون ها در رئوس قرار می‌گیرند که مشابه bcc (مکعبی مرکز پر) در فلزات استكانسارهاي مهم فلوريت عبارتند از:

   نوع رگه اي: رگه هاي حاوي فلوريت در سنگهاي آذرين اسيدي- حد واسط، دگرگوني و رسوبي گزارش شده است. رگه هاي فلوريت بيشتر همراه كوارتز، كلسيت، باريت، گالن و اسفالريت هستند. عرض رگه ها متغير كمتر از 1 متر تا حداكثر 10 متر و طول آنها 50 متر تا چندين كيلومتر است. عيار اقتصادي رگه ها متغير و در محدوده 25 تا 65 درصد است. نوع استراتي فرم: ذخاير فلوريت نوع استراتي فرم در سنگهاي كربناته تشكيل مي شوند. در محدوده ذخاير فلوريت ايالات الينويز آمريكا سنگهاي آذرين گزارش نشده اند. درصورتيكه در ذخاير فلوريت مكزيك كه در سنگهاي كربناته تشكيل شده اند، توده هاي گرانيت پورفيري نفوذ نموده اند. كانيهاي همراه فلوريت عبارتند از: كلسيت، دولوميت، كوارتز، گالن، باريت، سلستيت. عيار فلوريت حداقل 15 درصد است. نوع جانشيني: كانسارهاي فلوريت نوع جانشيني در سنگهاي كربناته در مجاور توده هاي اسيدي از مكريك گزارش شده اند. بزرگترين و غني ترين ذخاير فلوريت در اين كشور وجود دارد.   نوع استوك ورك: ذخاير فلوريت نوع استوك ورك در ارتباط با توده هاي نفوذي نوع گرانيتي بوده و در نيومكزيكو و كلرادو آمريكا و آفريقاي جنوبي اين نوع ذخاير كشف شده اند. گسترش يكي از اين ذخاير 70 تا 200 متر و عمق آن 900 متر است. عيار فلوريت 14 درصد است.

  

كمپلكسهاي آلكالن- كربناتيتها: عنصر فلوئور به لحاظ ژئوشيميايي ارتباط نزديك با ماگماي آلكالن و كربناتيت دارد. محلولهاي ماگمايي غني از فلوئور از سنگهاي آلكالن، فوق الكالن و كربناتيت منشاء مي گيرند. كانسارهاي فلوريت غالبا در ريفهاي داخل قاره ها واقع مي شوند. كاني سازي فلوريت در اين كمپلكسها يافت مي شود اما آنهايي كه ارزش اقتصادي دارند با فاصله از توده هاي نفوذي تشكيل شده اندنوع برش نفوذي: محلولهاي ماگمايي در شرايط ويژه منجر به تشكيل برش نفوذي مي شوند. چنانچه اين محلول، غني از فلوئور باشد، موجب تشكيل ذخيره مي شود.

   فلوريت برجاي مانده: فلوريت موجود در سنگهاي گرانيتي، كربناته و يا رگه ها تحت تاثير هوازدگي آزاد شده، در محل برجاي مي ماند و ديگر كانيها بدليل هوازدگي غالبا تغيير كرده، حمل مي شوند.  

پگماتيتها: بعضي از پگماتيتها حاوي فلوريت هستند. درصورت تمركز فلوريت، ذخيره مناسب تشكيل مي شود.  

   کانسار های فلوریت معمولا به شکل لايه ايي و رگه ايي ميباشند ، با روشهاي استاندارد روباز و توسط اسكراپر و ديگر ماشين آلات برداشت ميشوند. كانسارهاي عميقتر بسته به نوع آنها، روش اتاق ـ پايه براي كانسارهاي لايه اي و روش زهكشي يا استخراج روباز براي كانسارهاي رگهاي عميقتر بكار ميرود.این کانی همچنین یکی از زیبا ترین و پر کاربرد ترین در بازار زیور آلات می باشد که هوش از سر  بسیاری از علاقه مندان به جواهر آلات (بخصوص خانم ها) می برد. در زیر بعضی نمونه های واقعا زیبا و پرداخت شده ی آن نمایش داده شده است.

 


پونیشا :: نیروی کار مجازی این صفحه را به اشتراک بگذارید به وبلاگ مهندسی معدن خوش آمدید***برای حمایت از وبلاگ بر روی بنرهای تبلیغاتی که زیر دیکشنری قرار دارد کلیک کنید***شماره تماس:09179343395***برای محبوب کردن ما بر روی آلسکا و گوگل+1 کلیک کنید***با تشکر از انتخاب شما

javahermarket

javahermarket

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:









برچسب ها : <-TagName->,

نویسنده : علیرضا رستگار | چهار شنبه 28 ارديبهشت 1390برچسب:, ساعت 22:56 | | بازدید []
تبلیغات

تبلیغات

تبلیغات متنی
پیوند روزانه
می توانید از طریق مسنجر یاهو و یا پست الکترونیک با مدیران http://mining-engineering.loxblog.ir ارتباط برقرار نمائید
برای اینکه بتوانید از کلیه اخبار سایت و پست های ارسال? http://mining-engineering.loxblog.ir اطلاع پیدا نمائید؛ کافی است تا بـــا وارد کردن پست الکترونیک خود در کادر زیر، عضو خبرنامه شوید